Saturday, March 19, 2016

Buku-buku motivasi untuk surirumah.

Teks: Dalila Yusof
Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum, duduk di rumah, bukan calang-calang cabarannya. Cabaran yang pertama diri sendiri. Bolehkah kita tahan dengan cabaran yang menggunung tinggi. Penat badan, penat emosi dan dugaan televisyen serta katil yang empuk menggoda untuk tidur sepanjang hari.  Cabaran kedua, pasangan kita, permulaan mungkin mereka akan yakin dengan kita, tapi semangat pasangan kita luntur, melihat kita gagal banyak kali. Sedangkan kita perlukan kegagalan untuk bermula. Kita perlukan sokongan pasangan namun pasangan juga manusia, cepat goyah juga.

Jadi bagaimana ya, kita mahu terus bertahan menghadapi cabaran seorang diri bergelar wahm. Jawapannya, baca banyak-banyak buku motivasi khususnya daripada ABDR. Pelbagai panduan dan tips yang dikongsikan di ebook ABDR hasil pengumpulan pengalaman wahm yang berjaya berkerja dari rumah.

Mana ada yang mudah untuk berjaya, tapi mudah jika kita mempunyai mentor dalam bidang yang kita ceburi. Mereka sudah tahu selok belok, dan onak berduri yang terpaksa dilalui. Kita akan terasa lega, ini biasa jika mahu bermula. Kita tak mudah putus asas, jika ada masalah yang menimpa.


Jika berminat boleh hubungi saya untuk dapatkan ebook-ebook tersebut.Bagaimana mahu berkerja dari rumah dengan hanya berblogging, maklumat lanjut di sini 

Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya: 

Dalila Yusof (Pengurus Online ABDR) 

Whatsapp: 019-3229480